Ecoguma

je jedna od vodećih firmi u Srbiji koja se bavi podlogama od reciklirane gume. Naša misija je da napravimo najbolji odnos cene i kvaliteta na našem tržištu, I da ovu vrstu podloga učinimo dostupnu svim klijentima. Našu firmu čine mladi I ambiciozni ljudi koji svojim delovanjem pomažu klijentima da naprave pravi izbor I da budu zadovoljni sa rešenjima koje im nudimo. Recikliranjem  automobilskih,kamionskih pneumatika, guma sa raznih industrijskih mašina, bagera, traktora, dobijamo očišćeni gumeni granulat koji je uz visokokvalitetno poliuretansko vezivo osnovni sastojak naših proizvoda.

Postoje dve vrste gumenih podloga koje nudimo:

  • Gumena podloga u pločama
  • Livena gumena podloga (tartan)

Gumene Ploče

Gumene ploče se proizvode po najsavremenijim tehnologijama i spadaju u ekološki proizvod. Ecoguma nudi široku paletu gumenih ploča koje možete primeniti gotovo svugde.Gumene ploče izrađujemo u formatima 100cm x 100cm, 50cm x 50cm, 40cm x 40cm, I u debljinama  od 20mm do 100mm.Prednosti gumenih ploča je u tome što se mogu lako postaviti ili skloniti ukoliko imate potrebe za tim, kasnije ih možete ponovo postaviti na drugo mesti ili prodati. Imaju dug vek trajanja, veliki izbor boja.Podloga je vodopropusna.Postavljaju se na prethodno betoniranu podlogu ili na podlogu sa dobro utabanom separacijom.

Livena guma 

Livena guma se nanosi na prethodno pripremljenu betonsku podlogu ili podlogu sa dobro utabanom separacijom. Primenjuje se na svim površinama gde je potrebno da površina bude u jednom komadu. Za razliku od gumenih ploča livena guma nije demontažnog karaktera

Učinite vaše podloge bezbednim, mislite na vreme…

BEZBEDNOST JE NAJBOLJA INVESTICIJA!